Färgning
Ute efter att färga håret i Gävle? Hos CITYFRISÖRERNA kan du känna dig trygg. Med dina önskemål och vårt kunnande hjälper vi dig att välja det som passar dig bäst. Vi har alltid ditt hårs kvalitet i fokus för att din färg ska bli briljant och hålla länge.

Vi använder alltid olaplex i alla våra färgbehandlingar. Olaplex är en produkt som lagar och multiplicerar bindningarna i håret och ger fantastiska möjligheter och resultat. När Olaplex adderas till håret så samman-länkas hårets viktigaste bindning och det blir starkare och friskare. Om du ska färga håret i Gävle är Cityfrisörerna det självklara valet!

sätt färg på

tillvaron

Schamponering och enkel styling ingår varje gång

Vi ger rådgivning om de bästa produkterna för dig

Kostnadsfri konsultation inför behandling

Alla våra frisörer har Gesäll- eller Mästarbrev

{
Proffsig och kompetent personal som alltid är lyhörda. Bra läge i fina lokaler, rekommenderas varmt!
Jonan
Customer
{
Jag ringde samma dag spontant då jag oväntat fick tid över och fick tillfälle att göra något åt håret. Ringde nog 15 salonger i Gävle området med omnejd. Var ingen som hade tid förutom cityfrisörerna som kunde klämma in.
Fick en fantastisk frisör! Lyssnade, tog sig tid, tålamod med mitt skatbo, noggrann mm (folie blekning och klipp långt hår)
Bästa upplevelsen jag haft hos en frisör sen barnsben, rekommenderar starkt!
Helena
Customer
{
Verkligen supernöjd med ALLT. Har gått hos Ali på cityfrisörerna i Valbo i ett par år, och jag vill verkligen inte byta till något annat ställe. När man går till sin frisör vill man ha mkt förslag, bra ideér på nya frisyrer och en frisyr man är supernöjd med när man är klar. Här får man allt. Grym service, trevlig personal och man får alltid ett proffsigt och trevligt bemötande som ser till kundens bästa. Rekommenderas starkt är mitt enda rättvisa betyg.
Maria
Customer