Klippning

 

Hög tid för en klippning i Gävle? Välj Cityfrisörerna! I alla våra klippningar ingår konsultationstid, schamponering och enkel styling. Under klippningen ger vi dig kunskap och produktinformation så att du lätt kan sköta din nya frisyr.

Är det ditt första besök hos oss i Gävle rekommenderar vi att du bokar in en kvart längre. Då får vi lite extra tid att komma fram till dina specifika önskemål för klippningen.

Hos oss kan du förvänta dig en tekniskt fulländad klippning av enbart utbildade frisörer.

dags för klippning i Gävle

Schamponering och enkel styling ingår varje gång

Vi ger rådgivning om de bästa produkterna för dig

Kostnadsfri konsultation inför behandling

Alla våra frisörer har Gesäll- eller Mästarbrev

{
Proffsig och kompetent personal som alltid är lyhörda. Bra läge i fina lokaler, rekommenderas varmt!
Jonan
Customer
{
Jag ringde samma dag spontant då jag oväntat fick tid över och fick tillfälle att göra något åt håret. Ringde nog 15 salonger i Gävle området med omnejd. Var ingen som hade tid förutom cityfrisörerna som kunde klämma in.
Fick en fantastisk frisör! Lyssnade, tog sig tid, tålamod med mitt skatbo, noggrann mm (folie blekning och klipp långt hår)
Bästa upplevelsen jag haft hos en frisör sen barnsben, rekommenderar starkt!
Helena
Customer
{
Verkligen supernöjd med ALLT. Har gått hos Ali på cityfrisörerna i Valbo i ett par år, och jag vill verkligen inte byta till något annat ställe. När man går till sin frisör vill man ha mkt förslag, bra ideér på nya frisyrer och en frisyr man är supernöjd med när man är klar. Här får man allt. Grym service, trevlig personal och man får alltid ett proffsigt och trevligt bemötande som ser till kundens bästa. Rekommenderas starkt är mitt enda rättvisa betyg.
Maria
Customer