Styling

Styling är en stor del av vårat jobb och därför gör vi det helhjärtat.  Tillsammans med den frisör som tar hand om dig tar ni fram den frisyr, behandling och hårstyling som passar just dig bäst. Därefter får du en avslappnande stund i vår schamponering, där vi skapat en vilsam miljö med massagestolar. Din behandling avslutas med hårstyling till den frisyr du önskat.

Du får proffsråd av oss om bra produkter och hårstyling som gör det lätt för dig att sköta din frisyr hemma. Välj hårstyling hos Cityfrisörerna!

gävles bästa styling
Individanpassad hårstyling / behandling
Vi ger rådgivning om de bästa produkterna för dig
Kostnadsfri konsultation inför behandling
Alla våra frisörer har Gesäll- eller Mästarbrev
{
Proffsig och kompetent personal som alltid är lyhörda. Bra läge i fina lokaler, rekommenderas varmt!
Jonan
Customer
{
Jag ringde samma dag spontant då jag oväntat fick tid över och fick tillfälle att göra något åt håret. Ringde nog 15 salonger i Gävle området med omnejd. Var ingen som hade tid förutom cityfrisörerna som kunde klämma in.
Fick en fantastisk frisör! Lyssnade, tog sig tid, tålamod med mitt skatbo, noggrann mm (folie blekning och klipp långt hår)
Bästa upplevelsen jag haft hos en frisör sen barnsben, rekommenderar starkt!
Helena
Customer
{
Verkligen supernöjd med ALLT. Har gått hos Ali på cityfrisörerna i Valbo i ett par år, och jag vill verkligen inte byta till något annat ställe. När man går till sin frisör vill man ha mkt förslag, bra ideér på nya frisyrer och en frisyr man är supernöjd med när man är klar. Här får man allt. Grym service, trevlig personal och man får alltid ett proffsigt och trevligt bemötande som ser till kundens bästa. Rekommenderas starkt är mitt enda rättvisa betyg.
Maria
Customer

KLIPPNING

FÄRG

SLINGOR

Styling

extension

Permanent

Skägg

Trainee

INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.