Skägg

Söker du nån som är duktig på skägg? På Cityfrisörerna har vi anställt en barberare som är specialiserad på skägg. vi hjälper dig med allt från vad du passar i till hur du kan underhålla skägget hemma. Vi vet att skägget behöver underhållas ofta, därför har vi bland de bästa priserna i Gävle.

Fixa ditt skägg hos oss
Konsultation och styling av skägget
Rakning med kniv
skäggtrimning för endast 250kr
Alla våra frisörer har Gesäll- eller Mästarbrev
{
Proffsig och kompetent personal som alltid är lyhörda. Bra läge i fina lokaler, rekommenderas varmt!
Jonan
Customer
{
Jag ringde samma dag spontant då jag oväntat fick tid över och fick tillfälle att göra något åt håret. Ringde nog 15 salonger i Gävle området med omnejd. Var ingen som hade tid förutom cityfrisörerna som kunde klämma in.
Fick en fantastisk frisör! Lyssnade, tog sig tid, tålamod med mitt skatbo, noggrann mm (folie blekning och klipp långt hår)
Bästa upplevelsen jag haft hos en frisör sen barnsben, rekommenderar starkt!
Helena
Customer
{
Verkligen supernöjd med ALLT. Har gått hos Ali på cityfrisörerna i Valbo i ett par år, och jag vill verkligen inte byta till något annat ställe. När man går till sin frisör vill man ha mkt förslag, bra ideér på nya frisyrer och en frisyr man är supernöjd med när man är klar. Här får man allt. Grym service, trevlig personal och man får alltid ett proffsigt och trevligt bemötande som ser till kundens bästa. Rekommenderas starkt är mitt enda rättvisa betyg.
Maria
Customer