Trainee
På salongen utbildar vi även framtidens frisörer.vi tycker att det är viktigt att ge en nyexaminerad frisör möjligheten att komma in i arbetslivet. Behandlingar bokade hos trainees innebär för dig som kund, Behandlingarna tar mycket längre tid än vanligt, vid varje behandling så går trainee och handledare igenom behandlingen och planerar hur man ska gå till väga. traineebehandlingar är till ett lägre pris av en anledning och du som kund bör ha förståelse för att det finns rum för misstag. Priset ökar vi i takt med att vår trainee blir skickligare.
Traineebehandling av toppklass

En prisvärd behandling

Noga utvalda trainees

Bra för dig som gillar att bli ompysslad

Schamponering och styling ingår varje gång

{
Proffsig och kompetent personal som alltid är lyhörda. Bra läge i fina lokaler, rekommenderas varmt!
Jonan
Customer
{
Jag ringde samma dag spontant då jag oväntat fick tid över och fick tillfälle att göra något åt håret. Ringde nog 15 salonger i Gävle området med omnejd. Var ingen som hade tid förutom cityfrisörerna som kunde klämma in.
Fick en fantastisk frisör! Lyssnade, tog sig tid, tålamod med mitt skatbo, noggrann mm (folie blekning och klipp långt hår)
Bästa upplevelsen jag haft hos en frisör sen barnsben, rekommenderar starkt!
Helena
Customer
{
Verkligen supernöjd med ALLT. Har gått hos Ali på cityfrisörerna i Valbo i ett par år, och jag vill verkligen inte byta till något annat ställe. När man går till sin frisör vill man ha mkt förslag, bra ideér på nya frisyrer och en frisyr man är supernöjd med när man är klar. Här får man allt. Grym service, trevlig personal och man får alltid ett proffsigt och trevligt bemötande som ser till kundens bästa. Rekommenderas starkt är mitt enda rättvisa betyg.
Maria
Customer