Slingor
Dags att ljusa upp håret? Vid konsultation hjälper vi dig gärna med vad som fungerar bäst för ditt hår och dina önskemål. Vill du få somriga toner eller en mustig färg med vackra skiftningar i så ser vi till att du får optimalt resultat. Här finns alla möjligheter, folieslingor, frihandspenslade slingor eller slingor i hätta.

Vi använder alltid olaplex i alla våra färgbehandlingar. Olaplex är en produkt som lagar och multiplicerar bindningarna i håret och ger fantastiska möjligheter och resultat. När Olaplex adderas till håret så samman-länkas hårets viktigaste bindning och det blir starkare och friskare. Om du ska färga håret i Gävle är Cityfrisörerna det självklara valet!

få hjälp med extensions
Vi använder oss av det bästa
Välj den längd och färg du vill ha
Kostnadsfri konsultation inför behandling
Alla våra frisörer har Gesäll- eller Mästarbrev
{
Proffsig och kompetent personal som alltid är lyhörda. Bra läge i fina lokaler, rekommenderas varmt!
Jonan
Customer
{
Jag ringde samma dag spontant då jag oväntat fick tid över och fick tillfälle att göra något åt håret. Ringde nog 15 salonger i Gävle området med omnejd. Var ingen som hade tid förutom cityfrisörerna som kunde klämma in.
Fick en fantastisk frisör! Lyssnade, tog sig tid, tålamod med mitt skatbo, noggrann mm (folie blekning och klipp långt hår)
Bästa upplevelsen jag haft hos en frisör sen barnsben, rekommenderar starkt!
Helena
Customer
{
Verkligen supernöjd med ALLT. Har gått hos Ali på cityfrisörerna i Valbo i ett par år, och jag vill verkligen inte byta till något annat ställe. När man går till sin frisör vill man ha mkt förslag, bra ideér på nya frisyrer och en frisyr man är supernöjd med när man är klar. Här får man allt. Grym service, trevlig personal och man får alltid ett proffsigt och trevligt bemötande som ser till kundens bästa. Rekommenderas starkt är mitt enda rättvisa betyg.
Maria
Customer

KLIPPNING

FÄRG

SLINGOR

Styling

extension

Permanent

Skägg

Trainee

INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.