om oss

20 år av hår och skönhet

Cityfrisörerna öppnade i Gävle år 2000. I januari  2002 öppnades portarna till salongen i Valbo köpcentrum. Cityfrisörerna övertog de två mindre salongerna som funnits i Valbo sedan 30år tillbaka. Salongerna slogs ihop och renoverades från grunden.

Företaget valde 2005 att satsa till fullo  på salongen i Valbo och sålde därmed salongen i Gävle.  Cityfrisörerna nominerdades 2006 och 2007 till ett av de 50 mest framgångsrika företagen i Gästrikland.

Cityfrisörerna såldes 2017  till Syster & bror salonger som finns i  Uppsala, Skövde, Märsta och Valbo. Vi jobbar aktivt med att hela tiden utvecklas  och förbättras. 

CITYFRISÖRERNAS FILOSOFI

BYGGER PÅ TRE GRUNDVÄRDEN

KVALITET

Vårt mål är att bli bästa salong i Gävle.Vi vill alltid ge kunden så hög kvalitet och service som möjligt. I vår värld händer det ständigt nya saker. Frisöryrket utgör en del i en bransch där modet svänger snabbt och detaljer kommer och går.

KREATIVITET

Rådgivning är därför en del av det dagliga arbete för oss på Cityfrisörerna. Vi hjälper dig att få ett personligt utseende som passar dig. När du lämnar vår salong vill vi att du ska känna dig nöjd.

SERVICE

Vi vill erbjuda våra kunder de bästa produkterna, de bästa tjänsterna och den bästa servicen. Det är kunderna som utgör grunden för vårt företag och därför är det naturligtvis mycket viktigt för oss att alltid sätta er i centrum.

Vi önskar er välkomna in till oss