Cityfrisörerna

                       

Letar du efter en frisör i Gävle? Då har du kommit rätt! I över 20 år har Cityfrisörerna gjort Gävleborna snygga för alla typer av sammanhang. På Cityfrisörerna kan du vänta dig en behandling i toppklass av våra frisörer med gesällbrev. 

varför cityfrisörerna? 

Bra läge

Vi ligger i hjärtat av Gästrikland. I Valbo Köpcentrum kan du hitta allt du behöver. Vi har dessutom gratis parkering.

få tid snabbt

Tillgänglighet är viktigt för oss. Med våra fantastiska öppettider kan du få tid oavsett om du jobbar tidigt eller sent. vi är 11 frisörer som väntar på att göra dig fin i håret.

Behörig personal

Vi sätter höga krav på våra frisörer och därför anställer vi bara de med gesällbrev eller de som ska ta gesällbrevet. Detta gör vi för att du ska känna att du är i goda händer.

KLIPPNING

FÄRG

SLINGOR

Styling

20 år av hår och skönhet

”Kreativitet, service och kvalite är tre grundvärden som vi följer. Genom att fokusera på att förbättra våra frisörer och ge de frihet att skapa så kan vi erbjuda det bästa inom frisöryrket
Recensioner

Cityfrisörerna

Fick klipptid samma dag, lyssnade på mig hur jag ville ha mitt hår samtidigt som hon tog hänsyn till hur mina virvlar sitter. Bra bemötande.

Kim Torneus

Grym personal?? Kommer aldrig byta är alltid glad och nöjd när jag går där ifrån!

Väldigt nöjd med min klippning. Trevlig tjej som gjorde mig fin. Fick mycket uppskattning av mina vänner. Kommer att komma till er igen. Tack kram Lena

Lena Jonsson

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.